Een Social Video is een video die voldoet aan alle richtlijnen van de social media platformen als Facebook, Instagram en LinkedIn. Het is de ingekorte versie van Social Media Video.

Met online-videomarketing gaan wij jouw specifieke doelgroep bereiken doormiddel van online video. In deze video’s vertellen wij het verhaal van jouw klant, product of dienst. Wij zullen ons vooral richten op het maken van videoreviews van jouw klanten, omdat wij uit ervaring hebben opgemerkt dat deze “mond-tot-mond” video’s het beste scoren.

Met online-videomarketing gaan wij jouw specifieke doelgroep bereiken doormiddel van online video’s. In deze video’s vertellen wij het verhaal van jouw klant, product of dienst. Wij zullen ons vooral richten op het maken van videoreviews van jouw klanten, omdat wij uit ervaring hebben opgemerkt dat deze “mond-tot-mond” video’s het beste scoren.

Heel goed dat je zelf aan de slag wilt gaan met het maken van video’s, dit stimuleren wij ook enorm! Je kan al vrij makkelijk en snel beginnen met het maken van video’s met je mobiele telefoon. De meeste mobieltjes van tegenwoordig hebben een prima camera en microfoon om zelf goede videocontent mee te schieten. Just shoot!

Onze vaste klanten die ook zelf graag aan de slag willen met video’s maken krijgen van ons zo nu en dan video spullen om zelf aan de slag te gaan. Met een goede microfoon voor je mobiel en een handige videolamp kom je al heel ver! Doordat wij hier meer vraag naar kregen hebben wij videospullen.nl in het leven geroepen. Hier kun je goedkope tools halen om betere video’s te maken met bijvoorbeeld je mobiel. Ook verhuren wij hier professioneel video-apparatuur voor de beginnende videograaf. Zo helpen wij steeds meer mensen met het optimaliseren van online-video’s.